referenties reviews custo crea

Referenties

Inmiddels heb ik voor heel wat klanten opdrachten en projecten uitgevoerd. Hieronder stel ik er daarvan graag enkelen aan je voor. Kijk eens naar wat ze te bieden hebben, wellicht zit er iemand tussen die wat voor je kan betekenen. Als het zichtbaar is, zie je gelijk of mijn werk je aanspreekt. Is dat het geval, neem dan zeker contact op, wellicht sta jij dan over enige tijd ook op deze pagina. Ik kijk er naar uit. 

direct accountants website afbeeldingen tekstenDirect Accountants

Direct Accountants vroeg mij om de website en uitstraling te vernieuwen. Een uitdaging waar ik veel zin in had. Ze wilden graag een Wordpress website, omdat ze daarmee goede ervaringen hadden qua vindbaarheid en onderhoud. Gelukkig biedt Wordpress uitstekende opties voor het neerzetten van een moderne responsive site.

In nauw overleg met Vincent van Direct Accountants heb ik een plan gemaakt voor de website, waarbij ik een mockup maakte van hoe de site er uit zou komen te zien. Door deze goede samenwerking kwamen we al snel tot een passend ontwerp.

Dat ontwerp ben ik vervolgens gaan uitwerken. Waarbij ik de teksten, afbeeldingen en de techniek van de website flink onder handen heb genomen.

Vincent laat weten: De samenwerking verliep prettig en soepel. Van het maken van onze website in Wordpress tot het schieten van de benodigde foto's. De site werd snel en professioneel opgeleverd en levert duidelijk meer response op dan voorheen.

Gerrit: De frisse website, geschikt voor mobiel en desktop, heeft een look & feel waar ik erg mee in mijn schik ben. Het was een erg leuke opdracht en ik kijk uit naar meer samenwerking met Direct Accountants.

allea bijlessen en coaching flyerAllea

Allea was op zoek naar iemand om voor hen een A5 flyer te ontwikkelen. De look & feel van Allea moest er duidelijk naar voren komen, maar verder had ik de vrije hand om met een ontwerp te komen.

Daar had ik natuurlijk wel oren naar. Mijn idee heb ik voorgelegd en een voorbeeld gemaakt. Dit viel in goede aarde en heb ik toen uitgewerkt, steeds in nauw overleg met Maria van Allea.

De teksten zijn afgestemd op de doelgroep tieners/pubers en ouders. Daarnaast de afbeeldingen bewerkt en het geheel afgestemd met de drukker om alles precies goed te krijgen.

Flyer zien? Dat kan!

Maria schrijft: Gerrit wist mijn wensen om te vormen naar een concreet product en droeg daarbij veel handige suggesties aan. Het was fijn om zo samen te werken.

Gerrit: Erg leuke opdracht om te doen en altijd mooi om een fysiek tastbaar resultaat in handen te hebben. Zeker als de klant er zo tevreden mee is.

efd financieel advies tekstschrijvenEFD Financieel Advies

Maurice wilde de manier van aanspreken over een andere boeg gooien. Van heel formeel zakelijk, naar meer persoonlijk en vooral ook een stuk minder tekst. Zo past de toon van de nieuwe website voor EFD Financieel Advies meer bij de persoon die hij is.

Aan mij de vraag of ik de teksten kon schrijven. Dat was een leuke uitdaging. Ik schreef voor Maurice vriendelijke korte teksten, maar die wel voldoende blijven informeren.

Maurice e-mailt: Het eerste contact was meteen al goed en de proeftekst sprak me gelijk aan. Gerrit had snel in de gaten welke richting ik op wilde met de teksten. Zo kwamen we samen al snel uit op een mooi eindresultaat.

Gerrit: Was een leuke uitdaging om het bedrijf van Maurice zo op een nieuwe manier neer te zetten. Maurice communiceert heel direct en open. Daardoor kon ik de teksten snel afstemmen op hoe hij het wilde hebben voor zijn nieuwe website.

inprintart wervende copywritingINprintart

Marian van INprintart mocht ik helpen met een aantal teksten. Hoe schrijf je teksten zo dat je de lezer aanzet tot verder contact? Dat was de uitdaging.

Erg leuke opdracht, omdat het hier gaat over een beeldontwerper die hele inspirerende beelden ontwerpt voor op muren, vloeren en plafonds. Zo geef je ruimtes, zonder dat het vloeroppervlakte kost, veel meer uitstraling. Vat zo'n beeld maar eens in woorden.

Marian mailt: Was leuk samenwerken. We konden goed sparren over de teksten en zo kwam er een resultaat uit waar ik heel tevreden mee ben.

Gerrit: Dit was een heel unieke opdracht waar ik erg van genoten heb. De communicatie was top, wat natuurlijk helpt om tot een mooi resultaat te komen. Deze manier van aankleding voor ruimtes heeft de toekomst. Bezoek de site van Marian, want dit moet je echt zien.