welkom custo crea gerrit kroon

Even voorstellen

Schrijver, een titel die ik met trots draag. Het schrijven van teksten voor zakelijke communicatie of voor ontspanning, is werk wat ik met veel plezier doe.

Wie ben ik?

Tekstbureau Custo Crea bestaat op het moment uit mij, mijzelf en ik aangevuld met de professionele ondersteuning van mijn partner. Mij, mijzelf en ik heten in het dagelijks leven Gerrit Kroon. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het aan de man brengen van producten en diensten door middel van communicatie op papier, in persoon en via het wereldwijde web. Op mijn cv vind je daar een samenvatting van. Natuurlijk blijf ik volop kennis tot mij nemen: een dag niets geleerd, is een dag niet geleefd.

Daarnaast kan ik putten uit een groep van ervaren professionals die ik heb leren kennen door de jaren heen. Sommigen in Nederland, maar ook veel in het buitenland. Afhankelijk van het project werk ik, zo nodig, met een of meer van hen samen, om je zo te voorzien van de expertise die het project vereist.

Met Custo Crea help ik, vanuit het kleurrijke Houten in de actieve provincie Utrecht, klanten in heel Nederland.

Heb je een uitdaging voor mij, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik ben benieuwd.

Zakelijk schrijven

Als tekstschrijver schrijf ik teksten voor heel diverse klanten. Zo heb ik het ook graag, want dan blijft het voor mij fris en interessant en kan ik echt iets extra’s bieden. Het duiken in de wereld van een nieuwe klant kost wat tijd, maar zo krijg je wel frisse teksten die hun doel bereiken. Deze dienst lever ik zowel in het Engels als Nederlands.

Creatief schrijven

Met creatief schrijven kan ik echt m'n fantasie de vrije loop laten. Heerlijk om in een verhaal te duiken en je te kunnen uitleven. Een leuke uitdaging die me veel energie geeft. Binnenkort meer nieuws op dit gebied.

Helder

Ik hou van eerlijk en duidelijk. Als we samenwerken zal dat ook naar voren komen. Ik ben niet iemand die een blad voor de mond neemt. Voorbeeld: de algemene voorwaarden. Geen kleine letters maar duidelijke taal. Mij inzetten voor een schrijfklus? Ik hoor graag van je!